Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bestellen
Al onze artikelen in de webshop zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer U de bestelling compleet heeft gaat U naar afrekenen. Hier volgt U de stappen die de computer aangeeft wat betreft contactinformatie en eventueel afleveradres.

Wat te doen na Uw bestelling
Na ontvangst van Uw bestelling ontvangt U een orderbevestiging. Als er onverhoopt een product niet voorradig zou zijn of als er andere bijzondere omstandigheden zijn, wordt dit in een vervolg e-mail gemeld. Wilt U er zeker van zijn of een product leverbaar is, bel dan naar onze winkel +31623848160 of stuur een e-mail naar schoenmakerijharrie@gmail.nl.

Betalen

Via iDEAL: dit kan als U een bankrekening met internetbankieren hebt bij ABN-Amro, Rabobank, ING, Knab, Regiobank, SNS, Van Landschot, Triodos of ASN. Dit is eigenlijk de beste betaalmethode. U betaalt binnen de U vertrouwde betaalomgeving van internetbankieren en de goederen worden direct verstuurd.

Verzendkosten
Voor de verzendkosten betaalt U een vast tarief van € 6,75 binnen Nederland. Bestellingen vanaf € 100,- worden portvrij verstuurd.

Overige Bepalingen

Prijzen
Alle in de webshop genoemde prijzen zijn inclusief de in Nederland wettelijk vastgestelde BTW (9% of 21%). Type en invoerfouten voorbehouden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan eerder gepubliceerde prijzen.

Levering
Wanneer U iets besteld voor 17:30 uur wordt het de zelfde dag nog verstuurd (werkdagen ma t/m vr) mits dat U geen andere leverdatum heeft geselecteerd. Er kunnen geen rechten worden verleend aan de indicatie van de levertijd. Eventuele na leveringen worden kosteloos nagezonden tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Bij producten die op verzoek van de klant met spoed bij een van onze leveranciers besteld worden, is het mogelijk dat we een deel van de extra transportkosten aan de klant doorberekenen. Dit geschiedt altijd na onderling overleg en na het goedkeuren van de klant.

Al onze pakketten worden verstuurd via Post NL.

Adressering
Voor de verzending gebruiken we het adres dat de klant op de website invult. De verantwoordelijkheid voor de juiste invoering van adresgegevens is geheel voor de klant. Eventuele kosten die optreden door het invullen van een (deels) incorrect adres worden aan de klant doorberekend. De factuur wordt bij de bestelling toegevoegd. Het verzendadres is dan ook tevens de factuuradres.

Retourneren
Als U een product gekocht heeft waarmee U niet tevreden bent, kan deze worden geretourneerd. Dit kan op 2 manieren:

In de winkel in Tilburg of opsturen als pakket.

De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Tevens behouden wij het recht om de verzendkosten in mindering te brengen, wanneer U een artikel retour stuurt.

Na ontvangst van het product beoordelen we of het aan de onderstaande voorwaarden voldaan is. Als dat het geval is, wordt het goederenbedrag binnen 14 dagen op de bankrekening waar de bestelling mee is betaald teruggestort.

Zowel bij retourneren in de winkel als bij terug sturing per post, gelden de volgende voorwaarden:

De kassabon of de factuur wordt ofwel in de winkel overlegd ofwel met de retourzending aan ons meegestuurd. Het product is ongebruikt en in nieuwstaat. Het product is ingepakt in de originele verpakking met de productlabels aanwezig.

Artikelen die wij op speciaal verzoek bestellen kunnen niet worden geretourneerd.

Bij retournering per post gelden de volgende aanvullende voorwaarden:

U stuurt de goederen binnen 14 dagen en (kopie)factuur aan ons postadres retour:
Schoenmakerij Harrie Sint Annaplein 10 5038TV Tilburg

Het pakket is voldoende gefrankeerd! Niet gefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten zullen door ons worden geweigerd!