Uw schoenmaker in Tilburg

Uw schoenmaker in Tilburg.  U kunt bij ons terecht voor onderhoudsmiddelen, veters, spanners, inlegzolen en al uw schoenreparaties. Wij maken uw schoenen weer als nieuw!

Wij maken elke reparatie met aandacht, zorg en verantwoordelijkheid. Uw schoenmaker werkt allen met A-merk materialen en biedt u de beste reparatie. Uw schoenen worden netjes gemaakt en weer gepoetst door A-merk producten.

Bijna alle reparaties binnen 1 uur klaar!

Wij geven 3+3 maanden garantie op al onze reparaties. Dit houdt in dat u na drie maanden met de gerepareerde schoenen altijd welkom bent voor een controle. Wij kijken de schoenen vakkundig na en kijken of de reparatie nog goed is. Wanneer dat niet het geval is, wordt het kosteloos opnieuw gedaan. Mocht er iets ander aan  gedaan moeten worden dan geven wij dat ook aan. En mocht er niets gedaan worden dan poetsen wij uw schoenen opnieuw en dan kunt u ze weer aan!

Wij repareren wandelschoenen, bergschoenen, voetbalschoenen, sportschoenen, paardrijdlaarzen, sneakers en ga zo maar door. Zijn uw schoenen vies en u weet niet hoe u ze moet poetsen of schoon maken dan kunt u ook bij ons terecht wij adviseren u graag. U kunt u schoenen ook door ons laten schoonmaken. Wij maken u lievelings schoenen, laarzen of sneakers weer helemaal schoon.

U kunt bij ons ook terecht voor orthopedische reparaties. Wij repareren orthopedische schoenen en wij maken ook orthopedische aanpassingen op uw nieuwe schoenen. Denkt u hierbij aan een hak- of zoolverhoging.

Wij verkopen de merken Bama, Marla, Foot active en Mysole. Dit zijn echte A-merken en producten met hoge kwaliteit.

Door een breed assortiment inlegzolen van het merk Mysole, Foot active en Marla hebben wij een inlegzool voor al uw klachten. Wij hebben onder ander hielcups voor hielspoor en ondersteunende zolen om uw lichaam in balans te brengen.

Schoenen maken en in topconditie houden is onze passie. Harrie is de schoenmaker die gaat voor kwaliteit en een langere levensduur van uw schoenen. Heeft u vragen over uw schoenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact